Kameravalvonta­järjestelmät suojaavat kiinteistöä ja omaisuutta

Kameravalvontajärjestelmät vähentävät murron tai muun rikollisen toiminnan riskiä jopa 80 prosenttia. Ilkivallan tai murron sattuessa visuaalinen kuva sekä video selvittää kiinteistön käyttäjille ja viranomaisille, mitä on tapahtunut.

Kameravalvonta parantaa kiinteistön kokonaisvaltaista turvallisuutta. Kamerat toimivat liiketunnistusperusteisesti – kukaan ei pysty tekemään valvonta-alueella mitään luvatta tai huomaamatta. Ne suojaavat kiinteistön ulko- ja sisäalueita sekä kiinteistön käyttäjiä.

Kameravalvontajärjestelmät muodostuvat kameroista, tallentimesta sekä niiden välisestä kaapeloidusta tai langattomasta yhteydestä.

050 445 4544   -

Kuvia kohteistamme

Kameravalvontajärjestelmä valvoo varastoa

Hälytysjärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmät ovat tärkeitä työmailla

Kameravalvontajärjestelmät kokonaisratkaisuna

Kameravalvonta kiinteistöihin

Turvajärjestelmä rakennustyömaan turvaksi

Työmaan kameravalvontaan on hyvä panostaa

Kiinteistön kameravalvonta

MISSÄ KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMIÄ KÄYTETÄÄN?

Kameravalvontajärjestelmät valvovat minkä tahansa kiinteistön sisätiloja sekä piha-alueita. Kameroita käytetään myös muun muassa rekisterikilven tunnistuksiin sekä porttien valvontaan.

Suomen Turvasuojaus suunnittelee ja asentaa kameravalvontajärjestelmiä kaikenkokoisille yrityksille. Toimimme isojenkin teollisuustoimijoiden kanssa. Myös kunnalliset laitokset ja valtionhallinto ovat asiakkaitamme.

Suunnittelemme järjestelmän yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme kokonaisvaltaista turvallisuusratkaisua järjestelmän suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Kartoituskäynnillä käymme asiakkaan toiveet ja tilat läpi. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kameravalvonnalla halutaan saavuttaa ja mikä on paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Me myös huollamme kameravalvontajärjestelmät; määräaikaishuolto suoritetaan vuosittain. Teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet ja varmistamme järjestelmän toimivuuden.

Kohteet ovat erilaisia, kuten myös kameravalvontajärjestelmät. Emme vain asenna ja toimita järjestelmiä – suunnittelemme kanssasi parhaan mahdollisen turvaratkaisun kiinteistösi suojaksi.

Miten kameravalvonta toimii?

Kameravalvontajärjestelmät voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: analogiseen, IP-pohjaiseen sekä näiden yhdistelmään.

  • Analoginen kameravalvonta edustaa vanhaa kantaa. Analogisessa kuvassa on aina kohinaa, joka huonontaa kuvan laatua huomattavasti.
  • IP-maailmaan pohjautuva kameravalvonta kulkee IP-verkossa. Järjestelmässä on digitaalinen tallennin, jota tarvittaessa voidaan ohjata ja seurata etäyhteydellä. Full HD -kuva on tarkkaa ja häiriötöntä.
  • Analogisen ja IP-pohjaisen yhdistelmä on edullinen tapa päivittää vanhat kameravaltontajärjestelmät nykypäivän kuvanlaatuun: tallenninpää on IP-pohjainen, datasiirto toimii vanhoja analogisia kaapeleita pitkin. Suurin osa nykyisistä järjestelmistä on analogisia, joten tämä on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto, jolla voidaan siirtää sekä tallentaa Full HD -kuvaa vanhassa analogisessa verkossa.

IP-TEKNIIKKA ON TÄMÄN PÄIVÄN JA TULEVAISUUDEN RATKAISU

Kameravalvontaan suosittelemme IP-tekniikkaa. Se on tätä päivää ja kehittyy koko ajan. Kuvan laatu on tarkkaa, vastaa Full HD -television kuvaa. IP-pohjaiset kameravalvontajärjestelmät voidaan asentaa olemassa olevia verkkoja hyödyntäen – valvonta toimii samoissa järjestelmissä kuin atk-verkot. Isoissa kohteissa jokainen kamera ei myöskään tarvitse omaa kaapelia.

Kameroihin saadaan myös etäyhteys, joka voidaan kytkeä hälytyskeskuksen, vartiointiliikkeen tai asiakkaan käytettäväksi. Etäyhteys toimii millä tahansa älylaitteella vaikkapa mökiltä käsin. Voit lomailla huoletta!

IP-tekniikka on pitkäikäinen investointi. Järjestelmään saa päivityksiä ja tekniikka kehittyy koko ajan. Järjestelmät myös linkittyvät kätevästi keskenään. Esimerkiksi lämpökameran hälytyksiä voidaan välittää rikosilmoitinjärjestelmään, jolloin alueelle tunkeutumisesta saadaan tieto välitettyä eteenpäin.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä!

Meiltä saat myös hälytysjärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät sekä palovaroitinjärjestelmät. Olemme ammattimainen hälytysjärjestelmien toimittaja ja asentaja pääkaupunkiseudulla. Suunnittelemme juuri tarpeiisi sopivat ratkaisut, jotta pidät kiinteistösi ja omaisuutesi turvassa. Ota yhteyttä!

Samuli Heikkilä
044 060 5790
-