Kameravalvonta­järjestelmät suojaavat kiinteistöä ja omaisuutta

Kameravalvontajärjestelmät vähentävät murron tai muun rikollisen toiminnan riskiä jopa 80 prosenttia. Ilkivallan tai murron sattuessa visuaalinen kuva sekä video selvittää kiinteistön käyttäjille ja viranomaisille, mitä on tapahtunut.

Kameravalvontajärjestelmät parantavat kiinteistön kokonaisvaltaista turvallisuutta. Kamerat toimivat liiketunnistusperusteisesti – kukaan ei pysty tekemään valvonta-alueella mitään luvatta tai huomaamatta. Ne suojaavat kiinteistön ulko- ja sisäalueita sekä kiinteistön käyttäjiä.

Kameravalvontajärjestelmät muodostuvat kameroista, tallentimesta sekä niiden välisestä kaapeloidusta taikka langattomasta yhteydestä.

Kuvia kohteistamme

Kameravalvontajärjestelmät varaston valvonnassa

Hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmä

Kameravalvontajärjestelmät kiinteistöjen valvonnassa

Kameravalvontajärjestelmät kokonaisratkaisuna

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Suomen Turvasuojaus

KÄYTTÖKOHTEET

Kameravalvontajärjestelmät valvovat kiinteistöjen sisätiloja sekä piha-alueita. Kameroita käytetään myös muun muassa rekisterikilven tunnistuksiin sekä porttien valvontaan.

Suomen Turvasuojaus suunnittelee ja asentaa kameravalvontajärjestelmiä kaikenkokoisille yrityksille. Toimimme isojenkin teollisuustoimijoiden kanssa. Myös kunnalliset laitokset ja valtionhallinto ovat asiakkaitamme.

Suunnittelemme järjestelmät yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme kokonaisvaltaista turvallisuusratkaisua järjestelmän suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Kartoituskäynnillä käymme asiakkaan toiveet ja tilat läpi. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kameravalvonnalla halutaan saavuttaa ja mikä on paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Hoidamme myös kameravalvontajärjestelmien huollon. Määräaikaishuolto suoritetaan vuosittain. Teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet ja varmistamme järjestelmän toimivuuden.

Kohteet ovat erilaisia, kuten kameravalvontajärjestelmätkin. Emme vain asenna ja toimita järjestelmiä – suunnittelemme kanssasi parhaan mahdollisen turvaratkaisun kiinteistösi suojaksi.

Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmät voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: analogiseen, IP-pohjaiseen sekä näiden yhdistelmään.

  • Analoginen kameravalvonta edustaa vanhaa kameravalvontakantaa. Analogisessa kuvassa on aina kohinaa, joka huonontaa kuvan laatua huomattavasti.
  • IP-maailmaan pohjautuva kameravalvonta kulkee IP-verkossa. Järjestelmässä on digitaalinen tallennin jota tarvittaessa voidaan ohjata ja seurata etäyhteydellä. Full HD -kuva on tarkkaa ja häiriötöntä.
  • Analogisen ja IP-pohjaisen yhdistelmä on edullinen tapa päivittää vanha järjestelmä nykypäivän kuvanlaatuun: tallenninpää on IP-pohjainen, datasiirto toimii vanhoja analogisia kaapeleita pitkin. Suurin osa nykyisistä kameravalvontajärjestelmistä on analogisia, joten tämä on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto, jolla voidaan siirtää sekä tallentaa Full HD -kuvaa vanhassa analogisessa verkossa.

IP-tekniikka on pitkäikäinen investointi. Järjestelmään saa päivityksiä ja tekniikka kehittyy koko ajan. Järjestelmät linkittyy
keskenään. Esimerkiksi lämpökameran hälytyksiä voidaan välittää rikosilmoitinjärjestelmään, jolloin alueelle tunkeutumisesta saadaan tieto välitettyä eteenpäin.

IP-TEKNIIKKA ON TÄMÄN PÄIVÄN JA TULEVAISUUDEN RATKAISU

Kameravalvontaan suosittelemme IP-tekniikkaa. Se on tätä päivää ja kehittyy koko ajan. Kuvan laatu on tarkkaa, vastaa Full HD -television kuvaa. IP-pohjainen kameravalvonta voidaan asentaa olemassa olevia verkkoja hyödyntäen – kameravalvonta toimii samoissa järjestelmissä kuin atk-verkot. Isoissa kohteissa jokainen kamera ei myöskään tarvitse omaa kaapelia.

Kameroihin saadaan myös etäyhteys, joka voidaan kytkeä hälytyskeskuksen, vartiointiliikkeen tai asiakkaan käytettäväksi. Etäyhteys toimii millä tahansa älylaitteella vaikkapa mökiltä käsin.

IP-tekniikka on pitkäikäinen investointi. Järjestelmään saa päivityksiä ja tekniikka kehittyy koko ajan. Järjestelmät linkittyy keskenään. Esimerkiksi lämpökameran hälytyksiä voidaan välittää rikosilmoitinjärjestelmään, jolloin alueelle tunkeutumisesta saadaan tieto välitettyä eteenpäin.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä:

Samuli Heikkilä
044 060 5790
-