Murtohälytys­järjestelmät suojaavat kiinteistöä

Murtohälytysjärjestelmät suojaavat yrityksen kiinteistöä ja kotia. Järjestelmä parantaa turvallisuutta ja vähentää kiinteistöön kohdistuvaa rikollisen toiminnan riskiä huomattavasti – järjestelmä suojaa toimitilojen ja omakotitalojen omaisuutta tehokkaasti.

Murtohälytysjärjestelmät valvovat kiinteistöä ja sen ympäristöä, kun tila on tyhjillään. Voit olla huoletta öisin, päivisin ja pidempien lomien aikana, kiinteistösi turvallisuus on luotettavissa käsissä. Järjestelmät parantavat omaa turvallisuuden tunnettasi ja suojaavat irtainta omaisuutta sekä itse rakennusta. Lue lisää »

Kun arvostat turvallisuutta, ota meihin yhteyttä

Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, millaiset hälytysjärjestelmät sopivat sinun tarpeisiisi. Yhdessä löydämme toimivat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

050 445 4544   -

Kuvia kohteistamme

Kiinteistön murtohälytysjärjestelmä

Kameravalvonta valvoo varastoa jopa öisin

Hälytysjärjestelmä kiinteistön ulkopuolella

YKSILÖLLISET TURVARATKAISUT

Murtohälytysjärjestelmät ovat aina uniikkeja kokonaisuuksia, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Suoritamme kohteessa perusteellisen turvakartoituksen, jonka aikana käymme kohteen läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Keskustelemme asiakkaan kanssa ja mietimme sopivia murtohälytinratkaisuja yhdessä. Suomen Turvasuojaus välittää asiakkaistaan ja heidän turvallisuudestaan – suunnittelemme jokaiseen kohteeseen yksilöllisen järjestelmän, joka kattaa kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Miten järjestelmä toimii?

Rikosilmoitinkeskus, tunnistimet ja käyttölaitteet muodostavat murtohälytysjärjestelmän. Järjestelmä voidaan rakentaa suojaamaan yksittäistä esinettä, kuten arvotaulua, valvomaan kattavasti kiinteistön sisä- ja ulkotiloja tai mitä tahansa tältä väliltä. Järjestelmä voidaan rakentaa joko kaapeloituna tai langattomasti.

Murron sattuessa järjestelmä antaa hälytyksen sovitulla tavalla ennalta määrätylle taholle. Järjestelmä voidaan ohjelmoida ilmoittamaan murrosta hälytyskeskukseen, viranomaisille, vartiointiliikkeeseen tai asiakkaalle itselleen. Usein kokonaisuus liitetään vartiointiliikkeen järjestelmään. Näin myös vartijat saavat tiedon mahdollisesta murrosta ja menevät tarkistamaan kohteen.

Kokonaisuuteen voidaan liittää myös kameran omaavia liiketunnistimia. Nämä yleistyvät kovaa vauhtia. Murtautujan kuva on tärkeä todiste viranomaisille, joka auttaa tekijän kiinniotossa. Järjestelmään voidaan liittää myös kosteusilmaisimia, palovaroitin- sekä lämpötilailmaisimia.

Murtohälytysjärjestelmät ovat helppokäyttöisiä

Murtohälytysjärjestelmät ovat selkeitä ja yksinkertaisia käyttää – järjestelmää käytetään avaimenperälukijalla tai koodilla, jolla järjestelmä kytketään päälle ja pois päältä. Tämä on kaikki, mitä asiakkaan tulee päivittäisesti tietää ja osata. 

Muista myös järjestelmän vuosihuolto

Murtohälytysjärjestelmät tulee huoltaa säännöllisesti ja asianmukaisesti. Näin laitteistolle taataan mahdollisimman pitkä toimi-ikä. Vuosihuollossa varmistetaan laitteen toimivuus, vaihdetaan akut ja muut kuluneet taikka rikkoutuneet osat.

Suomen Turvasuojaus suorittaa turvajärjestelmien huollot ja korjaukset sopimuksen mukaisesti. Kysy lisää huoltosopimuksestamme.

Valitse alan ammattilainen

Suomen Turvasuojaus on turvallisuusalan ammattilainen. Arvostamme turvallista ja luottamuksellista asiakassuhdetta. Meillä saat aina henkilökohtaista palvelua joustavalta turvallisuusalan ammattilaiselta. Tiivis ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaan kanssa on toimintamme ytimessä.

Toimitamme ja asennamme murtohälytysjärjestelmät ja rikosilmoitinjärjestelmät pk-yrityksiin, liiketiloihin sekä teollisuushalleihin. Myös isommat teollisuuslaitokset sekä yksityiset kuluttajat ovat asiakkaitamme. Meiltä myös kameravalvontajärjestelmät ja hälytysjärjestelmät kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä:

Samuli Heikkilä
044 060 5790
-

Murtohälytysjärjestelmät – turvaavat kiinteistösi ulko- ja sisäalueet!