Hälytysjärjestelmät turvaamaan kiinteistöä

Meiltä saat hälytysjärjestelmät yrityksille sekä omakotitaloihin kiinteistösi suojaksi

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme hälytysjärjestelmiä pk-yritysten, liiketilojen sekä omakotitaloasukkaiden tarpeisiin. Toteutamme myös teollisuushallien ja isompien teollisuuslaitosten hälytysjärjestelmät luotettavasti ja asiantuntevasti.

Hälytysjärjestelmät suunnitellaan turvaamaan kiinteistöä ja sen irtainomaisuutta. Järjestelmällä voidaan suojata rakennuksen ulkokuori, sisätilat ja yksittäiset esineet, kuten arvotaulut tai kassakaapit. Hälytysjärjestelmä valvoo tilaa ja sen ympäristöä, kun et ole paikalla. Turvallisuuden tunne paranee, kun tiedät, että rakennus on suojattu.

Hälytysjärjestelmä turvaa kohteen. Voit olla turvallisin mielin – kiinteistösi ja omaisuutesi on suojattu.

Miten tilaan hälytysjärjestelmän?

Toteutamme esimerkiksi hälytysjärjestelmien auditointeja ja kartoituksia. Teemme puolueettoman selvityksen turvatekniikkasi tilasta ja selvitämme vastaako järjestelmä vaatimuksiasi. Ota yhteyttä, niin etsimme tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

050 445 4544   -

Kuvia kohteistamme

Turvatekniikka - Valvontakamera

Hälytysjärjestelmä portilla

Hälytysjärjestelmät työmailla

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Suomen Turvasuojaus - Turvajärjestelmä

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT VÄHENTÄVÄT MURRON RISKIÄ

Tiesitkö, että hälytysjärjestelmällä varustettuun kiinteistöön tehdään vähemmän murtoja kuin ilman hälytysjärjestelmiä oleviin kiinteistöihin? Jo hälytysjärjestelmän olemassaolo vähentää tehokkaasti murron ja muun rikollisen toiminnan riskiä.

Hälytysjärjestelmä koostuu keskuksesta, tunnistimista ja käyttölaitteista. Tämän päivän hälytysjärjestelmään voidaan liittää mm. Liiketunnistimia, ovimagneetteja, palovaroittimia, kosteus ja lämpöantureita sekä langallisena että langattomasti. Järjestelmä antaa hälytyksen sovitulle taholle tai tahoille, kun luvaton kulkija tunkeutuu kiinteistöön. Järjestelmä voi lähettää hälytysilmoituksen vartiointiliikkeelle, asiakkaalle, hälytyskeskukseen tai viranomaisille.

Räätälöimme hälytysjärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti

Jokainen kohde on erilainen ja tarvitsee erilaisen hälytysjärjestelmän. Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hälytysjärjestelmän juuri niillä ominaisuuksilla, joita asiakas tarvitsee ja toivoo. Suunnittelemme järjestelmän kartoituskäynnin perusteella – tutustumme kohteeseen yhdessä asiakkaan kanssa ja keskustelemme turvaratkaisuvaihtoehdoista. Välitämme asiakkaistamme ja heidän turvallisuudestaan – meille kelpaa vain paras ratkaisu kiinteistösi turvallisuuden varmistamiseen.

Onko hälytysjärjestelmiä helppo käyttää?

Suunnittelemme ja asennamme helppokäyttöisiä ja selkeitä turvaratkaisuja. Päivittäisessä käytössä asiakas aktivoi ja sulkee hälytysjärjestelmän koodilla tai avaimenperälukijalla. Kiinteistön turvaaminen on asiakkaalle yksinkertaista ja helppoa.

Annamme asiakkaillemme myös perusteellisen käyttökoulutuksen hälytysjärjestelmän käyttöön.

Vuosihuolto ja yksittäiset huoltokäynnit

Järjestelmän toteutuksen lisäksi Suomen Turvasuojaus hoitaa myös hälytysjärjestelmän säännöllisen ja asianmukaisen huollon. Suoritamme määräaikaishuollot sekä yksittäiset huoltokäynnit. Vuosihuoltoon kuuluu muun muassa akkujen ja muiden kuluneiden taikka rikkoutuneiden osien vaihto sekä laitteiden toimivuuden tarkistus. Kiireellisiin huoltopyyntöihin reagoimme hyvin nopeasti.

Suomen Turvasuojaus turvaa kiinteistösi

Olemme turvatekniikan kokenut ammattilainen, jolta saat aina turvallista ja luottamuksellista palvelua. Kiinteistön suojaus ja turvallisuus on hyvin henkilökohtainen asia, joka vaatii toimiakseen hyvää luottamusta. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa löytääksemme kullekin asiakkaalle parhaan mahdollisen hälytysjärjestelmäratkaisun – asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikki kaikessa.

Hälytysjärjestelmän toimitusaika sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.  Meillä asioit aina asiantuntijan kanssa vastuu kannetaan siellä missä tehdään. Tyypillisen hälytysjärjestelmän toimitus ja asennus normaalisti parin viikon sisällä tilauksesta.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä:

Samuli Heikkilä
044 060 5790
-

Hälytysjärjestelmät – huolehdi kiinteistösi turvallisuudesta!