Hälytysjärjestelmät turvaamaan kiinteistöä

Meiltä saat hälytysjärjestelmät yrityksille sekä omakotitaloihin kiinteistösi suojaksi. Voit olla turvallisin mielin – kiinteistösi ja omaisuutesi on suojattu.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Kaikki palvelut suunnittelusta asennukseen

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme järjestelmät pk-yritysten, liiketilojen sekä omakotitaloasukkaiden tarpeisiin. Toteutamme myös teollisuushallien ja isompien teollisuuslaitosten järjestelmät luotettavasti ja asiantuntevasti.

  • Rikosilmoitinjärjestelmät
  • Murtohälytysjärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Palovaroitinjärjestelmät
  • Kulunvalvontajärjestelmät

Hälytysjärjestelmät suunnitellaan turvaamaan kiinteistöä ja sen irtainomaisuutta. Järjestelmällä voidaan suojata rakennuksen ulkokuori, sisätilat ja yksittäiset esineet, kuten arvotaulut tai kassakaapit. Automatiikka valvoo tilaa ja sen ympäristöä, kun et ole paikalla. Turvallisuuden tunne paranee, kun tiedät, että rakennus on suojattu.

050 445 4544   -

Hälytysjärjestelmät kohteissamme

Turvatekniikka - Valvontakamera

Hälytysjärjestelmä portilla

Hälytysjärjestelmät työmailla

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä

Suomen Turvasuojaus - Turvajärjestelmä

MURRON RISKI VÄHENEE

Tiesitkö, että hälytysjärjestelmällä varustettuun kiinteistöön tehdään vähemmän murtoja kuin muihin kiinteistöihin? Jo pelkästään järjestelmän olemassaolo vähentää tehokkaasti murron ja muun rikollisen toiminnan riskiä.

Hälytysjärjestelmät koostuvat keskuksesta, tunnistimista ja käyttölaitteista. Kokonaisuuteen voidaan liittää mm. liiketunnistimia, ovimagneetteja, palovaroittimia, kosteus- ja lämpöantureita sekä langallisena että langattomasti. Järjestelmä antaa hälytyksen sovitulle taholle tai tahoille, kun luvaton kulkija tunkeutuu kiinteistöön. Järjestelmä voi lähettää hälytysilmoituksen vartiointiliikkeelle, asiakkaalle, hälytyskeskukseen tai viranomaisille.

Miten tilaus tehdään?

Toteutamme esimerkiksi hälytysjärjestelmien auditointeja ja kartoituksia. Teemme puolueettoman selvityksen turvatekniikkasi tilasta ja selvitämme vastaako järjestelmä vaatimuksiasi. Ota yhteyttä, niin etsimme tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

050 445 4544   -

Räätälöidyt hälytysjärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti

Jokainen kohde on erilainen ja tarvitsee erilaisen hälytysjärjestelmän. Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kokonaisuuden juuri niillä ominaisuuksilla, joita asiakas tarvitsee ja toivoo. Suunnittelemme järjestelmän kartoituskäynnin perusteella – tutustumme kohteeseen yhdessä asiakkaan kanssa ja keskustelemme turvaratkaisuvaihtoehdoista. Välitämme asiakkaistamme ja heidän turvallisuudestaan – meille kelpaa vain paras ratkaisu kiinteistösi turvallisuuden varmistamiseen.

Meiltä saat hälytysjärjestelmät:

  • kotiin (rivitalot, kerrostalot, omakotitalot, kesämökit)
  • yrityksen tuotantotiloihin, varastoihin ja halleihin
  • toimistotiloihin

Kokonaisuutta on helppo käyttää

Suunnittelemme ja asennamme helppokäyttöisiä ja selkeitä turvaratkaisuja. Päivittäisessä käytössä asiakas aktivoi ja sulkee hälytysjärjestelmän koodilla tai avaimenperälukijalla. Kiinteistön turvaaminen on asiakkaalle yksinkertaista ja helppoa. Annamme asiakkaillemme myös perusteellisen käyttökoulutuksen.

Vuosihuolto ja yksittäiset huoltokäynnit

Järjestelmän toteutuksen lisäksi Suomen Turvasuojaus myös huoltaa hälytysjärjestelmät säännöllisesti ja asianmukaisesti. Suoritamme määräaikaishuollot sekä yksittäiset huoltokäynnit. Vuosihuoltoon kuuluu muun muassa akkujen ja muiden kuluneiden taikka rikkoutuneiden osien vaihto sekä laitteiden toimivuuden tarkistus. Kiireellisiin huoltopyyntöihin reagoimme hyvin nopeasti.

Suomen Turvasuojaus turvaa kiinteistösi

Olemme turvatekniikan kokenut ammattilainen, jolta saat aina turvallista ja luottamuksellista palvelua. Kiinteistön suojaus ja turvallisuus on hyvin henkilökohtainen asia, joka vaatii toimiakseen hyvää luottamusta. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa löytääksemme kullekin asiakkaalle parhaan mahdollisen hälytysjärjestelmäratkaisun – asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikki kaikessa.

Hälytysjärjestelmät toimitetaan asiakkaan kanssa etukäteen sovittuna ajankohtana. Meillä asioit aina asiantuntijan kanssa vastuu kannetaan siellä missä tehdään. Tyypillinen toimitus ja asennus aika on noin parin viikon sisällä tilauksesta.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä:

Samuli Heikkilä
044 060 5790
-